hu / en

NKFIH kutatási témapályázatok 2023

 
 

A pályázat célja kiemelkedő publikációs aktivitást folytató tapasztalt, tehetséges kutatók és kutatócsoport-vezetők támogatása, akik tudományterületük nemzetközileg elismert szakértői és sikeres alapkutatási témájukat tervezik továbbvinni, újabb aspektusokból vizsgálni. A pályázati program a magyar tudományos kiválóságok fejlődését kívánja elősegíteni, növelve a hazai kutatók és kutatási intézmények nemzetközi elismertségét.

Elektronikus benyújtás határideje: 2023. május 11. 16:00

 
 
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott felhívás a már tudományos fokozattal rendelkező fiatal kutatók támogatásával erősíti a magyarországi tudományos kiválósági műhelyeket. A támogatást elnyerő, PhD/DLA fokozattal rendelkező fiatal kutatók illetve posztdoktorok közül kerülhetnek ki a későbbiekben a hazai tudományos élet kiválóságai.
 
Elektronikus benyújtás határideje: 2023. május 03. 16:00
 
 
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott felhívás célja olyan tehetséges kutatók ígéretes kutatási tevékenységének támogatása, akik 2011. január 1. után szereztek tudományos fokozatot és saját, önálló felfedező kutatási témájukat kívánják elindítani, önálló kutatócsoportot kívánnak létrehozni.
 
Elektronikus benyújtás határideje: 2023. május 03. 16:00
 
 
A pályázat célja kiemelkedő publikációs aktivitást folytató tapasztalt, tehetséges kutatók és kutatócsoport-vezetők támogatása, akik tudományterületük nemzetközileg elismert szakértői és sikeres alapkutatási témájukat nemzetközi együttműködés keretében tervezik továbbvinni, újabb aspektusokból vizsgálni. Kiemelt cél a hazai kutatócsoportok és külföldi partnerek együttműködésének elősegítése, a magyar tudomány nemzetközi beágyazottságának erősítése, a hazai kutatók és kutatási intézmények nemzetközi elismertségének növelése.
 
Elektronikus benyújtás határideje: 2023. május 04. 16:00